Uğurcan Çakır’dan Galatasaray İddialarına Net Yanıt

cakir-ugurcan.jpg
Uğurcan Çakır’dan Galatasaray İddialarına Net Yanıt

Trabzonspor’un kaptanı ve milli kalecisi Uğurcan Çakır, son dönemde adı Galatasaray ile anılan transfer haberleri hakkında sessizliğini bozdu. Tecrübeli file bekçisi, Trabzonspor’a olan bağlılığını vurgulayarak bu söylentilere son noktayı koydu.

Ben Trabzonsporluyum, Bu Haberler Umrumda Değil

Uğurcan, basına yaptığı açıklamada, Galatasaray iddialarına ilişkin kendisine yöneltilen sorulara açık ve net bir cevap verdi. Bordo-mavili takımın kaptanı, “Ben Trabzonspor’un kaptanıyım ve bu durumla gurur duyuyorum. Takımımı ve şehrimi seviyorum. Hakkımda çıkan haberler beni ilgilendirmiyor. Bu tür söylentilere vakit ayırmıyorum, çünkü önceliğim her zaman Trabzonspor” ifadelerini kullandı.

Avrupa Hayali Devam Ediyor

Avrupa’ya transfer olma hedefiyle ilgili konuşan Uğurcan, yurt dışında futbol oynama arzusunun sürdüğünü belirtti. “Futbol kariyerim sona erdiğinde, ‘Keşke gitseydim’ demek istemem. Bu yüzden kendimi hep bu hedef doğrultusunda hazırlıyorum. Başkanımızla bu konuda konuştuk ve uygun bir teklif gelirse değerlendireceğimizi kararlaştırdık” dedi.

Sezon Performansı ile Göz Doldurdu

Bu sezon Trabzonspor kalesini 22 maçta koruyan Uğurcan, toplamda 26 gol yerken 9 maçta rakip forvetlere geçit vermedi. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan deneyimli kalecinin, Trabzonspor ile 2027 yılına kadar devam eden bir sözleşmesi bulunuyor. Bu istikrarlı performansı, Avrupa kulüplerinin ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor.

Sonuç Olarak: Sadakat ve Hedef

Uğurcan Çakır’ın açıklamaları, Trabzonspor’a olan bağlılığını ve profesyonelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Kaptan, söylentilere kulak asmadan, hem kulübüne olan sadakatini hem de kişisel hedeflerini dengede tutmayı başarıyor.

Gitmiycem diyor ama bence sezon sonu gsde

gitmicek bu sezon zaten Trabzon'da şuan da iyi performans göstermiyor kalır orda. Giderse plye gitsin

Geri