Serdal Adalı'dan Sergen Yalçın Açıklaması: "Şartlara Uyarsa İlk Tercihim"

sergern.jpg

Serdal Adalı'dan Sergen Yalçın Açıklaması: "Şartlara Uyarsa İlk Tercihim"

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, yaklaşan seçim öncesinde TRT Spor’da yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. Teknik direktörlük için ilk tercihi olarak Sergen Yalçın’ı düşündüğünü belirten Adalı, bu konudaki şartlarını ve planlarını net bir şekilde paylaştı.

"Sergen Hoca İlk Tercihim Ama Şartlar Önemli"

Serdal Adalı, seçilmesi durumunda Beşiktaş’ta köklü bir yapılanmaya gitmek istediğini ve bu kapsamda bir projeksiyon hazırladıklarını söyledi. İlk iş olarak mevcut teknik ekiple bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağını belirten Adalı, ardından Sergen Yalçın ile masaya oturacağını ifade etti. Ancak, Yalçın’ın bu projeye uyum sağlaması gerektiğini vurguladı.

"Planlarımızı Sergen Yalçın’a detaylı şekilde anlatacağım. Eğer bu şartlara uyacağını ifade ederse, kendisi benim ilk tercihim olacak. Ancak şartlara uymaması durumunda alternatif isimlerimiz de var" diyen Adalı, teknik direktörlük konusundaki kararlılığını ortaya koydu.

"Yorumlarını Zaman Zaman Abartılı Buluyorum"

Adalı, Sergen Yalçın’ın televizyon programlarındaki Beşiktaş yorumlarıyla ilgili de görüşlerini paylaştı. “Televizyonda yorum yapan Sergen Yalçın ile saha kenarındaki Sergen Yalçın aynı kişi değil. Beşiktaş’la ilgili bazı yorumlarını zaman zaman abartılı buluyorum ve bu durum taraftarımıza da yansıyor” dedi.

Beşiktaş’ın geleceği için uzun vadeli bir proje hazırladıklarını belirten Adalı, seçilmesi halinde Sergen Yalçın’la birlikte çalışmaya sıcak baktığını ancak kulübün önceliklerine ve hedeflerine uyumun kendisi için kritik olduğunu yineledi.

Pazar günü gerçekleşecek seçim öncesi bu açıklamalar, camiada büyük yankı uyandırdı. Adalı’nın seçilmesi halinde Beşiktaş’ta önemli değişimlerin yaşanması bekleniyor.

Tam vakti sergen hocam gelebilirsin

Sergen hoca gelmesin ya kurtaramaz

Geri