Galatasaray’dan Dev Hamle: Virgil van Dijk Süper Lig’e Geliyor mu?

Virgil-van-Dijk.jpg
Galatasaray’dan Dev Hamle: Virgil van Dijk Süper Lig’e Geliyor mu?

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapmak isteyen Galatasaray, dünya futbolunun en saygın savunmacılarından Virgil van Dijk için harekete geçti. Liverpool forması giyen Hollandalı yıldızın adı, sarı-kırmızılı ekip ile anılmaya başlandı ve bu iddia futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

Cimbom’dan Van Dijk Atağı

İtalya’nın önde gelen spor medyalarından Tuttomercato’ya göre, Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Van Dijk’ı kadrosuna katmak için ciddi bir plan yapıyor. Haberde, Galatasaray yönetiminin devre arası transfer döneminde Hollandalı yıldızla anlaşmayı sonuçlandırmak için yoğun mesai harcadığı belirtiliyor.

Ciddi Maaş Teklifi Masada

Sarı-kırmızılı ekip, Van Dijk’ın transferi için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Yıldız savunmacıyı ikna etmek adına oldukça cazip bir maaş teklifi yapmayı planlayan Galatasaray, aynı zamanda listesinde PSG forması giyen Milan Skriniar’a da yer veriyor. Yönetim, devre arası transfer dönemi sona ermeden bu iki isimden birini kadrosuna katmayı hedefliyor.

Van Dijk’ın Gelecek Mesajı

Van Dijk, kısa süre önce geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. "Liverpool’u ve taraftarlarını çok seviyorum. Bu sevgi karşılıklı. Hâlâ üst seviyede üç ya da dört yıl daha oynayabileceğimi düşünüyorum. Gelecek ne gösterir, hep birlikte göreceğiz” diyen tecrübeli futbolcu, transfer söylentilerine kapıyı açık bırakmıştı.

Bu Sezonki Performansı

33 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon Liverpool formasıyla toplam 23 maçta görev aldı. Van Dijk, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistle takımına katkı sağladı. 2017-2018 sezonunda Southampton’dan Liverpool’a 85 milyon euro bedelle transfer olan Hollandalı yıldız, o günden bu yana dünya futbolunun en başarılı savunmacılarından biri olarak gösteriliyor.

Galatasaray’dan Tarihi Bir Adım mı Geliyor?

Galatasaray’ın Van Dijk transferini tamamlaması durumunda, bu hamle yalnızca Süper Lig’in değil, dünya futbolunun da dikkatini çekecek bir gelişme olabilir. Taraftarlar, yıldız futbolcunun transferiyle ilgili gelişmeleri büyük bir heyecanla takip ediyor.

Gelmesi imkansız gibi ama gelirse büyük iş olur

Arkadaşlar dünyanın en iyi stoperi gelmez Yani imkansızz

Geri