Felipe Melo’dan Fenerbahçelilere Gönderme: "Festival Salonumuzda Şampiyon Olduk"
Galatasaray’ın efsane isimlerinden Felipe Melo, sarı-kırmızılıların YouTube kanalına yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. Brezilyalı yıldız, 2011-2012 sezonunda Kadıköy’de Fenerbahçe’nin sahasında kazandıkları tarihi şampiyonluğu anlatırken, ezeli rakiplerine göndermelerde bulundu.
"Kadıköy Bizim Festival Salonumuzdu"
Felipe Melo, 2011-2012 sezonunun kendisi için unutulmaz olduğunu belirterek, "Bu, Galatasaray tarihindeki en büyük şampiyonluklardan biriydi. Fenerbahçe’nin sahasında şampiyon olmak tarif edilemez bir duygu. Rakibin sahasında kazandık, ama sadece futbolumuzu oynadık ve bunu başardık. Onlar ligi kendi lehlerine çevirmek için formatı değiştirmeye çalıştı ama sonuç değişmedi. Biz Kadıköy’de, bizim festival salonumuzda şampiyon olduk" dedi.
"Emre Belözoğlu’nun Psikolojisini Bozdum"
Kadıköy’de oynanan o tarihi maçta yaşananları da hatırlatan Melo, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerilimi dile getirdi. “O anı asla unutamam. Emre’nin psikolojisini bozmayı başardım. Sahada büyük bir rekabet vardı ve rakibimizi demoralize ederek onu oyundan attırdım” ifadelerini kullandı.
RAMS Park’ta "Fener Ağlama" Tezahüratıyla Gündeme Gelmişti
Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın Trabzonspor ile oynadığı maçı izlemek için İstanbul’a gelen Melo, yine dikkatleri üzerine çekmişti. RAMS Park’ta taraftarların arasında megafonla tezahürat yapan Brezilyalı yıldız, "Fener ağlama" sloganını taraftarlarla birlikte söylemiş ve bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral olmuştu.
Felipe Melo’nun bu açıklamaları ve hareketleri, Galatasaraylı taraftarlar arasında büyük coşkuyla karşılanırken, Fenerbahçe cephesinde tepki topladı. Brezilyalı yıldız, futbolculuk kariyerinde olduğu gibi, yıllar sonra da Türk futbolunun gündemini belirlemeye devam ediyor.